![]() Please Wait |
سطح زیر کشت محصولات باغی بیش از 6 میلیون هکتار و میزان محصولات باغی کشور حدود 16 میلیون تن گزارش شده است. اما متوسط عملکرد میزان تولید محصول در باغات کشور کمتر از نصف متوسط عملکرد میزان تولید محصول در باغات کشورهای پیشرفته است، زیرا پایهها و ارقام تجاری درختان میوه موجود در ایران به دلیل قدمت و استفاده طولانی از آنها به بیماریهای باکتریایی و ویروسی آلوده بوده که باعث کاهش عملکرد باغات می شوند. لذا با بکار گیری روش های بیوتکنولوژی برای ردیابی ویروس ها و نیز سالم سازی گیاهان باغی که فقط در شرایط کشت بافت امکان پذیر است می توان با همین سطح زیر کشت کنونی میزان تولید محصولات باغی کشور را حداقل به میزان 10 تا 15 درصد افزایش داد.