نخستین رویداد فناوری های نوین کشاورزی روز چهارشنبه 26 مردادماه از ساعت 9 تا 18 در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، سلسله رویدادهای فناوری های نوین کشاورزی (NAT) با هدف کلان شبکه سازی ذی نفعان حوزه فناوری های نوین کشاورزی، تکمیل زنجیره ارزش این فناوری ها، حمایت از شرکت های دانش بنیان و فعالان حوزه فناوری های نوین کشاورزی، نیاز سنجی فناوری و تسریع تجاری سازی فناوری های موجود به همت پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی و با همکاری ستاد توسعه زیست فناوری و با حضور بازیگران مختلف اکوسیستم نوآوری کشاورزی برگزار میشود.
تشکیل و تکمیل زنجیره های ارزش کشاورزی با توسعه، ترویج(انتشار) و هم افزایی فناوری های نوین کشاورزی (تحقیق و توسعه، طراحی محصول، تامین مواد اولیه، تولید، توزیع، بازاریابی و ارائه خدمت به مصرف کننده نهایی)، ترویج و توسعه روش های نوآوری و تحقیق و توسعه باز فیمابین بخش خصوص و مرکز تحقیقاتی و پژوهشی با حمایت نهاد پشتیبان و افزایش عملکرد در تولید و ارائه خدمت با بهره گیری از ظرفیت های موجود در فناوری های نوین کشاورزی از دیگر اهداف رویدادهای فناوری های نوین کشاورزی است.
نخستین رویداد از این سلسله رویدادها روز چهارشنبه 26 مردادماه با محوریت بذر و کشت بافت گیاهی، زیست فناوری گیاهی، کشاورزی عمودی و کشاورزی دقیق و هوشمند در خانه نوآوری و فناوری ایران واقع در سالن 37A محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار می شود.
مراسم افتتاحیه نخستین رویداد فناوری های نوین کشاورزی از ساعت 9 تا 11 روز چهارشنبه با مسئولین مهم از وزارت جهاد کشاورزی، معاونت علمی و فناوری، ستادهای توسعه فناوری، انجمن های صنفی و شرکت های دانش بنیان برگزار خواهد شد. مهمترین برنامه های رویدا شامل امضای چندین قرارداد انتقال فناوری های نوین کشاورزی به بخش خصوصی، امضای تفاهم نامه چند جانبه تولید هستههای اولیه سالم ارقام میوههای گرمسیری، نیمه گرمسیری، معتدله و سردسیری، سبزی و صیفی و گل و گیاهان زینتی با مشارکت معاونت امور باغبانی، سازمان تات، موسسات تحقیقاتی و بخش خصوصی، امضای تفاهم نامه ایجاد شبکه شتابدهی فناوری های نوین کشاورزی، برگزاری نمایشگاه فناوری های نوین کشاورزی با حضور شرکت های خصوصی و برگزاری دو پنل تخصصی خواهد بود. پنل تخصصی صنعت بذر ایران با 8 سخنران از بخش خصوصی، معاونت¬های اجرایی وزارت جهاد کشاورزی، تشکلها و صنعت بذر، صندوق مالی و ستاد توسعه زیست فناوری و موسسات تحقیقاتی می باشد و پنل تخصصی صنعت کشت بافت ایران نیز با حضور 7 سخنران از بخش خصوصی، معاونت¬های اجرایی وزارت جهاد کشاورزی، تشکل کشت بافت، صندوق مالی و ستاد توسعه زیست فناوری و موسسات تحقیقاتی برگزار خواهد شد.
در این پنل ها، ضمن مروری بر تجارب موفق و ناموفق در عرصه صنعت بذر و کشت بافت ایران، فناوری های نوین قابل استفاده در این صنایع، نقاط قوت و ضعف و فرصت های اقتصادی و مالی و راهکارهای رفع چالش های موجود در این دو حوزه مورد بحث و بررسی قرار می گیرند. ملاقات ها و نشست های B2B با محوریت هم افزایی و توسعه فناوری ها و بازدید از نمایشگاه فناوری های نوین کشاورزی که با مشارکت شرکت ها، مراکز تحقیقاتی، استارت آپها و شتاب دهنده های بخش کشاورزی برپا شده از دیگر برنامه های این رویداد است.
اخبار تکمیلی بزودی منتشر خواهد شد...
