![]() Please Wait |
![]() فاز دوم تجاری سازی محرک رشد اختصاصی خیار گلخانه ای آغاز شد
فاز دوم تجاری سازی دانش فنی محرک رشد اختصاصی خیار گلخانهای که طی قراردادی از سوی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی به بخش خصوصی اعطا شده، آغاز شد. دکتر اکرم صادقی، عضو هیات علمی بخش بیوتکنولوژی میکروبی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی و مجری این طرح در گفتوگو با روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی با اشاره به مخاطرات اسـتفاده گسترده از سـموم و کودهای شـیمیایی در بخـش کشاورزی که جایگزینی آنها با کودها و سموم زیستی را ایجاب میکند، اظهار داشت: در اسناد بالادستی کشور بر تولیـد و افزایـش مصرف کودهـای زیستی و آلی و همچنیـن عوامـل کنترل زیستی آفات، بیماریها و علفهای هرز تاکید شده است، بر این اساس از سالها پیش، پروژههای متعددی در زمینه تولید کود و سموم زیستی در دستور کار پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی قرار داشته و اکنون دستاوردهای آن به بخش خصوصی واگذار میشود. به گفته وی از مزایا و ویژگیهای منحصر به فرد این دانش فنی، نوع جنس و گونه باکتریهای معرفی شده به عنوان محرک رشد است که از گروه اکتینومیستها هستند. وی با بیان اینکه در حال حاضر محرک رشد اختصاصی برای خیار در بازار ایران وجود ندارد، تصریح کرد: افزایش کیفیت محصول به ویژه کاهش تجمع نیترات در بافت میوه پس از استفاده از این محرک رشدها موجب برطرف شدن نگرانیهای مربوط به صادرات این محصولات خواهد شد..
1401-04-25
|
|
منبع : روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی |