نخستین رویداد از سلسله نشستهای تجاری و توسعهای بیوتکنولوژی کشاورزی، ۲۶ مردادماه سال جاری به همت پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی و با مشارکت ستاد توسعه زیست فناوری برگزار میشود.
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، دکتر صالحی جوزانی، رییس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی با اعلام این مطلب در هماندیشیای که صبح چهارشنبه به منظور بهرهمندی از تجارب و دیدگاههای صاحبنظران از بخش خصوصی و دولتی و ستاد توسعه زیست فناوری و همچنین نمایندگان معاونت های مختلف وزارت جهاد کشاورزی در خصوص برگزاری این رویداد برگزار شد خاطرنشان کرد: این سلسله نشستها با توجه به نامگذاری سال جاری به عنوان سال «تولید، دانش بنیان و اشتغالآفرین» و رهنمودهای اخیر مقام معظم رهبری در زمینه کشاورزی دانش بنیان به منظور شبکه سازی و جریانسازی داخلی در راستای زنجیره ارزش کشاورزی به همت پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی با مشارکت ستاد توسعه زیست فناوری و با همکاری مرکز تحقیقات و توسعه زیست فناوری دانشگاه تربیت مدرس برگزار خواهد شد. اولین رویداد از این سلسله نشستها به بحث بیوتکنولوژی گیاهی اختصاص دارد.
وی طی سخنانی در این نشست با اشاره به اهمیت انتقال دستاوردهای تحقیقاتی و فناوریهای نوین به بخش واحدهای تولیدی خصوصا شرکتهای خصوصی اظهار داشت: در نشستهای تجاری و توسعهای بیوتکنولوژی کشاورزی تلاش داریم با حضور تسهیل گران کسب و کار، نهادهای سیاستگذاری، اتاقهای مشترک بازرگانی، شرکتهای دانش بنیان، استارتاپ ها و بروکرهای تجاری، نیازمندیها و توانمندیهای فناورانه بخش کشاورزی را معرفی و روند انتقال فناوری در این حوزه را تسهیل کنیم.
همچنین دکتر پژمان آزادی، قائم مقام فناوری پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی تصریح کرد: در نخستین رویداد از سلسله نشستهای تجاری و توسعهای بیوتکنولوژی کشاورزی که با همکاری ستاد توسعه زیست فناوری و فن بازار ملی در هتل پارسیان تهران برگزار خواهد شد قصد داریم شبکه شتابدهنده های حوزه کشاورزی را در پژوهشگاه ایجاد کنیم. همچنین در ادامه مهندس ارباب در خصوص جزییات برگزاری این نشست توضیحاتی ارایه داد.
در ادامه این جلسه که نماینده ستاد توسعه زیست فناوری و معاون پشتیبانی پژوهشگاه و نمایندگانی از برخی معاونت های وزارت جهاد کشاورزی و موسسات تحقیقاتی و اتحادیه های کشاورزی نیز در آن حضور داشتند، علیرضا خاکدامن از مدیران ستاد توسعه زیست فناوری، توضیحاتی در خصوص تقسیم کار ملی زیست فناوری و برنامههای ستاد در راستای حمایت از تجاریسازی فناوریها و دستاوردهای تحقیقاتی ارایه داد.
مهندس قدبیگی از شبکه فن بازار ملی ایران هم در سخنانی با اشاره به حمایتهای فن بازار در به هم رسانید عرضه و تقاضا و تسهیل توسعه تجاریسازی فناوریها و دستاوردهای تحقیقاتی بر ضرورت آموزش محققان در خصوص نحوه مذاکره با سرمایهگذاران تاکید کرد.

