![]() Please Wait |
![]() بازدید رییس و معاونان پژوهشگاه از پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی
رییس و معاونان پژوهشی و پشتیبانی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی از پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، دکتر صالحی جوزانی، رییس و دکتر هاشمی و دکتر پورداد، معاونان پژوهشی و پشتیبانی و برنامهریزی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی که روز چهارشنبه برای بازدید از پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی به تبریز سفر کرده بودند ضمن بازدید از بخشهای مختلف تحقیقاتی پژوهشکده با توضیحات دکتر محمد امین حجازی، رییس و اعضای هیأت علمی پژوهشکده با طرحها و پروژهای در حال اجرا و همچنین طرح های فناورانه جدید این پژوهشکده آشنا شدند. در این نشست، دکتر حجازی درباره طرحهای بهینهسازی تولید لوتئین در ریزجلبکهای دونالیلا، ارزیابی و بهینه سازی فرمولاسیون استارترهای صنایع لبنی در سطح پایلوت، تولید و ارزیابی پنیر سفید ایرانی، دوغ و کره سنتی ایرانی با فرمولاسیون استارترهای پیشنهادی و دکتر یوسف نامی در خصوص طرح تولید و ارزیابی ماست سنتی ایرانی با فرمولاسیون استارترهای پیشنهادی و طرح معرفی و ارزیابی سویههای باکتریهای اسید لاکتیک به عنوان نگهدارنده طبیعی در صنعت لبنیات در سطح پایلوت توضیحاتی ارایه دادند. همچنین، دکتر بهمن پناهی در خصوص طرح شناسایی و جداسازی ژنوتیپهای بومی گردو متحمل به سرمای دیررس بهاره و غربالگری لاکتوباسیلهای استارتری با منشاء محصولات لبنی از لحاظ مقاومت به باکتریوفاژها و شناسایی مکانیسم های مولکولی دخیل و دکتر رضا محمدی درباره طرح های در حال اجرا در زمینه گراسهای سردسیری توضیحاتی را ارایه دادند. این هیات همچنین از سامانه پرورش و برداشت ریز جلبک که به همت محققان پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی به بهرهبرداری رسیده، بازدید کردند. رییس و معاونان پژوهشی و پشتیبانی پژوهشگاه همچنین در نشستی عمومی با حضور عموم کارکنان پژوهشکده پیرامون مسایل مختلف این پژوهشکده بحث و تبادل نظر کردند.
1401-02-28
|
|
منبع : روابط عمومی پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی |