logo jihad
logo jihad
 یکشنبه 21  اردیبهشت 1404
dividerآرشیو اخبارdividerکتاب «نانوفناوری و زیست گیاهی» با ترجمه عضو هیات علمی پژوهشگاه منتشر شد
کتاب «نانوفناوری و زیست گیاهی» با ترجمه عضو هیات علمی پژوهشگاه منتشر شد
کتاب «نانوفناوری و زیست گیاهی» با ترجمه عضو هیات علمی پژوهشگاه منتشر شد

 

کتاب «نانوفناوری و زیست گیاهی» ترجمه کتاب Nanotechnology and Plant Sciences به قلم یکی از اعضای هیأت علمی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی منتشر شد.


به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، این کتاب با ترجمه دکتر داریوش داودی، عضو هیات علمی و رییس بخش تحقیقات نانوتکنولوژی پژوهشگاه و محمد سبزه‌زاری در 14 فصل و 554 صفحه با شمارگان هزار نسخه توسط انتشارات مدیرفلاح منتشر شده است.

در پیشگفتار کتاب تصریح شده است: «این کتاب دارای ۱۴ بخش است که توسط کارشناسان و محققان مجرب نوشته شده است. محتویات هر فصل بر اساس یافته های تحقیقاتی محققان فعال در زمینه فناوری نانو است و مباحث مهم مربوط به نانوذرات و گیاهان را پوشش می‌دهد و شناخت زیادی از مکانیسم‌های مربوط به پاسخ گیاهان به نانوذرات را فراهم می‌کند. امیدواریم خوانندگان این کتاب در معرض سؤالات جدید و در عین حال تحقیقات جدید آتی در زمینه گیاهان و فناوری نانو قرار گیرند. ما معتقدیم که مطالب این کتاب می تواند مورد استفاده دانش‌ آموزان و محققان زیست شناسی مولکولی گیاه، فیزیولوژی گیاهی، کشاورزی، گیاه شناسی، بیوشیمی، بیوتکنولوژی، زیست شناسی زیست محیطی، میکروبیولوژی و جنگلداری قرار گیرد. ما همچنین امیدواریم که این کتاب برای سازمان‌های مردم نهادی که در مورد مشکلات ناشی از تخریب سریع محیط زیست فعالیت می‌کنند، مفید واقع شود. با خواندن این کتاب، درک بهتری از علم بین رشته ای زیست شناسی کاربردی و نانوذرات حاصل خواهد شد. 
هدف از نوشتن این کتاب، گردآوری تمام رویکردهای ممکن برای دستیابی به بهبود محصولات فعلی و معرفی گیاهان زراعی به مناطقی که در حال حاضر برای کشت استفاده نمی‌شوند، بوده است.
مترجمین کتاب نانوفناوری و علوم گیاهی امیدوارند این کتاب بتواند به سهم خود جای خالی اطلاعات مورد نیاز برای درک مکانیسم‌های روابط متقابل گیاه - نانوذره را پر کند و همانگونه که ویراستاران کتاب توصیه کرده‌اند، می‌تواند برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی رشته‌های مرتبط با علوم گیاهی، کشاورزی، محیط زیست، منابع طبیعی، و غیره مفید باشد. علاوه براین، بسیاری از موضوعات مطرح شده در کتاب می‌توانند انگیزه انجام تحقیقات کاربردی برای بهبود عملکرد گیاهان زراعی با رویکردهای متفاوت باشند؛ لذا استفاده از آن به محققین مراکز پژوهشی کشور که به نوعی با پرورش و تولیدات گیاهی سروکار دارند نیز توصیه می‌شود.»

 

 

 

 

 

1401-01-29
منبع : روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی

faq
©  تمامی حقوق برای پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی محفوظ است. طراحی شده توسط طراحی سایت داتک
بازدید کل : 535,865 | بازدید امروز : 100