logo jihad
logo jihad
 یکشنبه 21  اردیبهشت 1404
dividerآرشیو اخبارdividerمراسم رسمی معارفه و تکریم روسای جدید و پیشین پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی برگزار شد
مراسم رسمی معارفه و تکریم روسای جدید و پیشین پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی برگزار شد
مراسم رسمی معارفه و تکریم روسای جدید و پیشین پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی برگزار شد

 

مراسم معارفه دکتر غلامرضا صالحی جوزانی، رییس جدید پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی و تکریم دکتر صابر گلکاری، رییس سابق پژوهشگاه، عصر سه شنبه سوم اسفندماه سال جاری با حضور قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی در قرارگاه امنیت غذایی، رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی و جمع دیگری از مدیران وزارت جهاد کشاورزی برگزار شد.

 

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در این مراسم که در سالن فردوسی موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر برگزار شد، ابتدا دکتر گلکاری، رییس پیشین پژوهشگاه که از اسفندماه سال گذشته مدیریت این پژوهشگاه را برعهده داشت، گزارشی از اقدامات صورت گرفته و دستاوردهای دوره مدیریت خود ارایه داد.
 در ادامه این مراسم که با حضور معاونان، مدیران و جمعی از اعضای هیات علمی و دیگر محققان و کارکنان  پژوهشگاه برگزار شد، دکتر داودی، رییس بخش نانوفناوری پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی به نمایندگی از همکاران پژوهشگاه ضمن تقدیر از تلاش‌ها و خدمات دکتر گلکاری برای دکتر صالحی جوزانی، رییس پژوهشگاه در این مسوولیت آرزوی موفقیت کرد.
در ادامه مراسم، دکتر صالحی جوزانی هم  در سخنانی با ارایه گزارشی در خصوص وضعیت جهانی بیوتکنولوژی، فناوری‌های تحول‌ساز  در بخش کشاورزی و اولویت‌های تحقیقاتی پژوهشگاه ارائه کرد.

وی با اشاره به این که بیوتکنولوژی بیشترین گردش مالی را در بین فناوری‌های نوین دارد، اظهار داشت: بازار جهانی محصولات بیوتکنولوژی بالغ بر ۶۰ میلیارد دلار است که تا چند سال دیگر به ۱۰۰ میلیارد دلار افزایش می‌یابد.

صالحی در ادامه به ۲۵ فناوری تحول‌ساز در بخش کشاورزی تا سال ۲۰۲۵ اشاره و خاطرنشان کرد که در حال حاضر پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در بیشتر این فناوری ‌ها فعالیت دارد. 
رییس جدید پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی تصریح کرد: محققان پژوهشگاه در ۱۵ سال اخیر ۳۰ قرارداد انتقال فناوری منعقد کرده‌اند که پنج فناوری به عرصه رسیده است. 
وی در پایان بر توسعه پژوهشگاه و ایفای نقش آن به عنوان مرجع بیوتکنولوژی کشاورزی کشور (فراتر از وزارت جهاد کشاورزی) و ایجاد شبکه بیوتکنولوژی کشاورزی تاکید کرد.
  
دکتر خیام نکویی، معاون وزیر جهاد کشاورزی و رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی نیز که طی سال‌های ۱۳۸۴ تا ۱۳۹۱ ریاست پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی را عهده‌دار بود در سخنانی ضمن تبریک پیشاپیش عید مبعث، اظهار داشت: دوران مدیریت من در پژوهشگاه با همه سختی‌هایی که داشت یکی از لذت‌بخش ‌ترین دوره های کاری من بود و با توجه به شناختی که از همکاران دارم مطمئنم که در دوره مدیریت دکتر صالحی شاهد توفیقات و دستاوردهای بسیار بزرگی در پژوهشگاه خواهیم بود. خصوصا با توجه به این که در حال حاضر بخش کشاورزی از لحاظ حمایت‌های معنوی مسوولان عالی در شرایطی بی سابقه قرار دارد.
دکتر خیام نکویی از زحمات دکتر گلکاری هم که به گفته وی در دوره مدیریت خود آرامش را به  پژوهشگاه آورد،  تقدیر و بر بهره‌مندی از توان مدیریتی و تجارب دکتر گلکاری در سطوح مدیریتی سازمان تاکید کرد.

سردار  محسن کاظمینی، قائم مقام محترم وزیر جهاد کشاورزی در قرارگاه امنیت غذایی هم در سخنان خود ضمن تبریک اعیاد ماه رجب یاد و خاطره شهدای عملیات بزرگ  خیبر و بدر که در اسفندماه ۱۳۶۲ و ۱۳۶۳ انجام شدند و خصوصا سرداران رشید اسلام، شهیدان باکری و شهید همت را گرامی داشت.
وی گفت: همچنان که در دوره دفاع مقدس رزمندگان در سخت‌ترین شرایط برای حفظ انقلاب جانفشانی میکردند امروز هم در عرصه‌های علمی و تحقیقاتی موفقیتهایی را شاهدیم که مایه سربلندی نظام اسلامی است.
در ادامه مراسم پس از اعطای لوح‌های انتصاب و تقدیر از دکتر صالحی و دکتر گلکاری با اهدای گل و بیان خاطراتی از دوره ریاست دکتر خیام نکویی و معاونت دکتر مردی در پژوهشگاه از خدمات آنها  در دوره مسوولیت در پژوهشگاه تقدیر شد.
بازدید از نمایشگاه دستاوردهای  بخش‌های تحقیقاتی و پژوهشکده‌های منطقه‌ای پژوهشگاه و بازدید از بخش‌های  مختلف تحقیقاتی پژوهشگاه و گلخانه کشت محصولات تراریخته پایان‌بخش این مراسم بود.

دکتر صالحی جوزانی، تحصیلات دکتری خود را در سال ۱۳۸۴ در رشته ژنتیک در انستیتو ژنتیک عمومی واویلوف وابسته به آکادمی علوم روسیه به پایان برده و از همان سال فعالیت های پژوهشی خود را در بخش تحقیقات بیوتکنولوژی میکروبی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی آغاز کرده است.

از زمینه های تحقیقاتی وی، بهینه سازی تولید فرآورده میکروبی مفید مورد کاربرد در کشاورزی از قبیل سموم بیولوژیک و...، کودهای بیولوژیک (میکوریزا و ریزوبیوم ها) و بیوکمپوست، سوخت های زیستی (بیواتانول) و پروبیوتیک های طیور است و در این راستا در زمینه توسعه و کابرد تکنولوژی های ژنومیکس، متاژنومیکس، مهندسی ژنتیک میکروبی، فرمنتاسیون و فرمولاسیون در تولید فرآورده های زیستی کشاورزی فعالیت دارد.

وی که در حال حاضر علاوه بر مدیریت دفتر امور فناوری سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج وزارت جهاد کشاورزی، مرجع ملی (فوکال پوینت) پروتکل ایمنی زیستی کارتاهنا است، در زمینه ایمنی زیستی محصولات تراریخته و مقررات ملی و بین المللی ایمنی زیستی نیز دارای سوابق علمی و اجرایی بوده است.

 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

                                      

 

 

 

 

عکس: حسن سمیعی

خبر : علی شمس

 

 

1400-12-04
منبع : روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی

faq
©  تمامی حقوق برای پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی محفوظ است. طراحی شده توسط طراحی سایت داتک
بازدید کل : 535,880 | بازدید امروز : 115