logo jihad
logo jihad
 یکشنبه 21  اردیبهشت 1404
dividerآرشیو اخبارdividerبا تجلیل از بازنشستگان جدید پژوهشگاه ،مراسم بزرگداشت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در پژوهشگاه برگزار شد
با تجلیل از بازنشستگان جدید پژوهشگاه ،مراسم بزرگداشت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در پژوهشگاه برگزار شد
با تجلیل از بازنشستگان جدید پژوهشگاه ،مراسم بزرگداشت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در پژوهشگاه برگزار شد

 

 

مراسم بزرگداشت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی همراه با تجلیل از سه تن از بازنشستگان جدید پژوهشگاه با حضور رئیس و جمعی از معاونان و مدیریان و اعضای هیات علمی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی برگزار شد.

 

به گزارش روابط عمومی پزوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در این مراسم همچنین از دکتر فروغ قاسمی از اعضای هیات علمی پژوهشگاه که به تازگی موفق به ثبت یک اختراع کاربردی شده اند تقدیر شد.

دکتر صابر گلکاری، رییس پزوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در ابتدای این مراسم که صبح سه شنبه 19 بهمن برگزار شد با ابراز تاسف از این که به دلیل پاندمی کرونا، امکان برگزاری مراسمی در خور سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در پژوهشگاه فراهم نشده و این مراسم با حضور جمع محدودی از همکاران برگزار می شود ابراز امیدواری کرد که در سال آینده امکان برگزاری باشکوه تر مراسم  بزرگداشت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی فراهم شود.

وی در ادامه با گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل (ره) و شهدای سرافراز انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم به بیان خاطراتی از مبارزات مردمی روزهای منتهی به پیروزی انقلاب و وقایع ایام نخست پس از انقلاب پرداخت ،جمعی از حاضران در نشست هم به بیان خاطرات خود از دوران انقلاب پرداختند.

تجلیل از بازنشستگان جدید پزوهشگاه از دیگر برنامه های این مراسم بود که در این بخش با اعطای لوح تقدیر از علی رستمیان، رییس اداره حراست و خانم ها مریم کاسب، کارشناس حوزه ریاست و معصومه زهرابی، تکنسین آزمایشگاه بخش کشت بافت و سلول تقدیر شد.

دکتر صابر گلکاری با تبریک به همکاران بازنشسته شده گفت: حراست، محافظ و نگهبان هر مجموعه است که می کوشد مدیریت و بقیه همکاران دچار مشکل نشوند. آقای رستمیان در این زمینه عملکردی بسیار موفق داشتند. همچنان که خانم کاسب در حوزه ریاست و خانم زهرابی در بخش کشت بافت چنین بودند.

وی گفت: افرادی هستند که همکارانشان آرزوی رفتن آنها از بخش مربوطه یا بازنشسته شدن آنها را دارند ولی همکاران عزیز ما  در شرایطی 30 سال خدمت خود را به پایان بردند که دوست نداشتیم از آنها جدا شویم و با اصرار بازنشسته شده اند و مطمئنا در ادامه زندگی هم همین گونه موثر و موفق خواهند بود

رییس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی با بیان این که بازنشستگی بعد از 30 سال خدمت تقریبا در بیشتر کشورهای دنیا رایج است، اظهار داشت: در دانشگاه ها و موسسات تحقیقاتی خارجی هم افراد بعد از 30 سال بازنشسته می شوند ولی معمولا این امکان برای اساتید و پژوهشگران وجود دارد که به عنوان بازنشسته همکاری و فعالیت های پژوهشی خود را ادامه دهند و حتی گرنت دریافت کنند.

دکتر سعید پورداد، معاون برنامه‌ریزی و پشتیبانی پژوهشگاه هم با تقدیر از زحمات همکاران بازنشسته، نایل شدن آنها به افتخار بازنشستگی را تبریک گفت و اظهار داشت: این توفیق نصیب همه نمی شود که بعد از 30 سال کار مستمر و موفق با نام و نشان  و خاطره ای خوب از مجموعه جدا شوند. اگر چه کمتر از یک سال با آقای رستمیان و خانم ها کاسب و زهرابی همکار بودم ولی به عینه می بینم که همکاران بسیار خوبی را از دست می دهیم. در مورد خانم کاسب یادم هست که مواردی بود که خود من فراموش می کردم و ایشان گوشزد می کردند یعنی کاملا به کار مسلط بودند و اگر غیر از این بود مجموعه ضربه می خورد. آقای رستمیان هم در پست بسیار حساسی بودند که همین که مجموعه با آرامش کار می کند و مشکلی وجود ندارد نشان می دهد که در پشت صحنه به خوبی از مجموعه حفاظت کرده اند. در مورد خانم زهرابی هم  مشخص است که ایشان با جدیت بسیار کار کرده و وقت گذاشته اند که توانسته اند اعتماد همکاران را جلب کنند. 

خانم حیدری، کارشناس اداره روابط عمومی هم به نمایندگی از بازنشستگان پژوهشگاه طی سخنانی در این مراسم، ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی را تبریک گفت.

در ادامه دکتر فروغ قاسمی، عضو هیات علمی بخش نانوتکنولوژی پژوهشگاه که به تازگی موفق به ثبت اختراع کیت رنگ سنجی برپایه نانوذرات طلا جهت تشخیص کیفی و کمی یون نیتریت در اداره ثبت اختراعات شده توضیحاتی درباره اختراع خود ارائه داد.

به گفته وی با استفاده از این کیت دیگر نیازی به تجهیزات گران قیمت برای اندازه گیری یون نیترات در نمونه ها نخواهد بود و می توان به سهولت و با هزینه ای اندک همه نمونه ها را بررسی کرد. از طرف دیگر افرادی هم که   دانش چندانی ندارند می توانند به راحتی میزان یون نیتریت در نمونه ها را اندازه گیری کنند.

قاسمی خاطرنشان کرد: در دانشگاه که بودم بیشتر رویکرد مقاله ای وجود داشت ولی از زمانی که به پژوهشگاه آمدم انقدر بر تحقیقات کاربردی تاکید می شد که از ابتدا سعی کردم در حوزه های کاربردی فعالیت کنم. اولین پروژه من در پژوهشگاه در حوزه مواد غذایی بود ولی دکتر آزادی – قائم مقام فناوری پژوهشگاه   یادآور شدند که در حوزه کشاورزی، اندازه گیری نیترات و نیتریت اهمیت بیشتری دارد و این بود که کار روی اندازه گیری کیفی و کمی یون نیتریت را شروع کردم.

دکتر داریوش داودی، سرپرست بخش تحقیقات نانوتکنولوژی پژوهشگاه هم با تبریک موفقیت دکتر قاسمی بر اهمیت توجه به مشکلات عرصه و بخش تولید به عنوان رویکرد اصلی تحقیقات تاکید کرد.

دکتر آزادی، قائم مقام فناوری پژوهشگاه هم ضمن تبریک به بازنشستگان جدید پژوهشگاه گفت: این همکاران هر کدام وزنه ای در پژوهشگاه بودند و امیدوارم که پس از بازنشستگی ارتباطشان با پژوهشگاه قطع نشود و همچنان بتوانیم از توانمندی های آنها بهره مند شویم.

وی با  اشاره به این که با اتفاقات تلخ امسال (بازگرداندن محموله های صادراتی میوه و صیفی جات ایران به دلیل بقایای شیمیایی) اهمیت توجه به عناصر و دیگر  ترکیبات باقی مانده در محصولات کشاورزی برای همه روشن شده اظهار داشت: اختراع خانم دکتر قاسمی به کشاورزان امکان می دهد که در همان مزرعه نیتریت و نیترات باقی مانده در محصول را اندازه بگیرند که در بخش شیلات هم اهمیت دارد.

آزادی با بیان این که با پیگیری های انجام شده در راستای تجاری سازی کیت اندازه گیری نیتریت، این اختراع حداکثر طی دو، سه ماه آینده به مرحله انعقاد قرارداد با بخش خصوصی می رسد و ثبت اختراع آن هم در جلب اعتماد بخش خصوصی بسیار موثر بوده است، اظهار داشت: خانم دکتر قاسمی که از بدو فعالیت پژوهشی خود به تحقیقات کاربردی و بحث تجاری سازی توجه کرده اند قطعا آینده بسیار درخشانی خواهند داشت.

 

  

  

  

  

  

  

 

 

 

 

 

 

 

 

عکس: حسن سمیعی

خبر: علی شمس

1400-11-19
منبع : روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی

faq
©  تمامی حقوق برای پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی محفوظ است. طراحی شده توسط طراحی سایت داتک
بازدید کل : 535,882 | بازدید امروز : 117