![]() Please Wait |
![]() در سخنرانی عضو هیات علمی پژوهشگاه بررسی شد پروبیوتیکها: شناسایی، کاربردها و چالش ها
استادیار پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی پژوهشگاه در وبینار هفتگی پژوهشگاه به شناسایی، کاربردها و چالش های پروبیوتیک ها پرداخت.
وی در عین حال خاطرنشان کرد که وجود ژن های مقاومت و انتقال این ژن ها به سویه های دیگر، چالش جدی در این زمینه ایجاد کرده است؛ لذا در ادامه سخنرانی خود، مراحل شناسایی و معرفی سویه های جدید پروبیوتیک و کاربردهای مختلف آن ها در صنعت غذایی و نیز چالش ها و فرصت های پیش رو در این زمینه را مورد بحث و بررسی قرار داد. نامی تصریح کرد: در این زمینه، سویه های جدیدی از پروبیوتیک ها از محصولات لبنی سنتی کشور جداسازی و تعیین ویژگی شدهاند که بررسیهای تکمیلی این سویه ها از نظر پتانسیل کاربرد به عنوان استارترهای لبنی در صنعت و نیز استفاده به عنوان نگهدارنده های طبیعی در حال انجام می باشد.
1400-10-06
|
|
منبع : روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی |