logo jihad
logo jihad
جمعه 03 مرداد 1404
dividerآرشیو اخبارdividerافتتاح نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی (رینوتکس ۲۰۲۱) تبریز با حضور پررنگ پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی
افتتاح نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی (رینوتکس ۲۰۲۱)  تبریز با حضور پررنگ پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی
افتتاح نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی (رینوتکس ۲۰۲۱) تبریز با حضور پررنگ پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی

                                                               

نهمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی (رینوتکس ۲۰۲۱ ) مرکز استان آذربایجان شرقی در ۲۱ زون تخصصی و چهار بخش شامل «ایده‌های فناورانه»، «توسعه و تجاری سازی فناوری»، «فروش محصولات فناورانه و دانش بنیان» و «نیازمندی‌های فناورانه» با حضور درخشان غرفه پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی و در محل نمایشگاه های بین المللی تبریز افتتاح شد. 

                                                                                                                                       

رییس ستاد اجرایی نمایشگاه رینوتکس ۲۰۲۱ روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران اعلام کرد: ۷۳۱ طرح از بین یک هزار و ۲۴۱ طرح ثبت نام شده در نمایشگاه رینوتکس به نمایش گذاشته شده است .

سعید غریب خواجه، با بیان اینکه نهمین دوره نمایشگاه و جشنواره نوآوری و فناوری ربع رشیدی از امروز تا ۲۱ آبان به شکل حضوری - مجازی برگزار می شود، افزود: بیش از ۶۰ رویداد جانبی در حوزه‌های نوآوری و فناوری زمینه‌های کشاورزی، آب، اقتصاد دانش بنیان، محیط زیست، مد، پوشاک و چرم از ویژگی‌های این نمایشگاه است.

 دبیر منطقه ویژه علم و فناوری ربع رشیدی تبریز گفت: ۲ فضای فیزیکی در این نمایشگاه تحت عنوان «استیج» برای معرفی طرح ها پیش بینی شده است و بیش از ۲۴ موسسه استانی و خارج استانی در این نمایشگاه حضور دارند.

غریب خواجه، ادامه داد: تعدادی از کارآفرینان موفق که در دوره‌های قبلی این رویداد حضور داشتند در بخش «موفقان دوره‌های قبل» نهمین دوره رینوتکس سخنرانی خواهند کرد.

وی با اشاره به برگزاری رویداد بین المللی در حوزه نوآوری و فناوری سلامت در این نمایشگاه یادآوری کرد: در این دوره از دانشگاه‌های کشورهای ترکیه، سوئد، آذربایجان و بنگلادش به صورت مجازی و حضوری در رویدادهای این نمایشگاه حضور دارند.

رییس ستاد اجرایی نمایشگاه رینوتکس ۲۰۲۱ گفت: تجاری سازی فناوری‌ها از دیگر رویکردهای رینوتکس ۲۰۲۱ بوده و قراردادهای تجاری سازی میان صنعت با فناوران منعقد خواهد شد.

غریب خواجه، با یادآوری اینکه در سال‌های گذشته بیش از ۴۰۰ هزار میلیارد تومان قرارداد تجاری سازی در حوزه‌های مختلف صنعتی مانند خودروسازی در این نمایشگاه ها منعقد شده است، پیش بینی کرد که امسال هم قراردادهای تجاری سازی خوبی منعقد شود.

به گزارش ایرنا و به نقل از روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی در راستای بهبود فضای کسب و کار دانش بنیان و با رویکرد توسعه و تجاری سازی فناوری از سال ۱۳۸۴ با نام «نمایشگاه و جشنواره نوآوری و فناوری ربع رشیدی» تحت عنوان نمایشگاه فناوری‌های پیشرفته ایران Hi-tech با حضور ۱۵۹ طرح فناورانه برگزار شد.

دومین نمایشگاه با عنوان نمایشگاه فناوری نو و پیشرفته ایران پس از یک وقفه ۹ ساله در سال ۱۳۹۳ با حضور تقریبی حدود ۶۰۰ طرح فناورانه شروع به کار کرد و سومین دوره آن در سال ۱۳۹۴ برگزار شد که طی آن بیش از ۹۷۰ طرح فناورانه (۷۰ طرح خارج استانی) در معرض دید بازدیدکنندگان قرار گرفت.

از پنجمین دوره این رویداد در سال ۱۳۹۶، این نمایشگاه به نام به نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی – رینوتکس (RINOTEX ۲۰۱۷) تغییر نام داد.

نمایشگاه بین المللی تبریز با ۶ سالن سرپوشیده با عناوین استاد شهریار، پروین اعتصامی، امیرکبیر، آذربایجان، سهند و ستارخان سالانه میزبان حدود ۵۰ نمایشگاه داخلی و بین المللی است.                                                                                                                                                                                  سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری آذربایجان شرقی گفت: با اتکا به دانش و نوآوری می‌توان بهره وری عوامل تولید و توان رقابت اقتصادی را ارتقا داد و تاثیرپذیری اقتصاد را از بحران‌های جهانی و پدیده هایی مانند تحریم‌ها کاهش داد.

محمد کلامی سرپرست معاونت اقتصادی استانداری البرز روز دوشنبه در آئین گشایش نهمین نمایشگاه نواوری ربع رشیدی ( رینوتکس  ۲۰۲۱ ) در تبریز با بیان اینکه در سیر تکامل اقتصاد در ابتدا زمین و نیروی کار اصلی ترین سرمایه برای کار و تولید و ایجاد اقتصاد بود، افزود: در حرکت تکامی بعد از قرن نوزدهم به انقلاب صنعتی و حاکمیت صنعت و سرمایه در اقتصاد می رسیم و کشورهای دارای سرمایه پیشتاز می شوند اما اکنون آنچه به کشورها توان می دهد نوآوری و دانش است .

وی اظهار کرد: برای ورود به بازار های جهانی باید حرف جدید و کالای جدید داشته باشیم . 

کلامی گفت: برنامه اصلی استان در راستای ایجاد اشتغال برای طبقه فرهیخته و دانشگاهی، حمایت از شرکت های دانش بنیان و برنامه های مروج دانش و دانش محور است .

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری آذربایجان شرقی اظهار امیدواری کرد: در کنار فرش و خشکبار به عرصه صادرات دانش ورود کنیم .پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی با اختصاص غرفه ای به فضای ۲۰ مترمربع و با ارایه فناوریهای جدید خود در زون کشاورزی این رویداد حضور دارد. گفتنی است غرفه پژوهشگاه عصر امروز مورد بازدید مقامات استانی و کشوری از جمله معاون اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی قرار گرفت.

 

 

 

 

1400-08-17
منبع : روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی

faq
©  تمامی حقوق برای پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی محفوظ است. طراحی شده توسط طراحی سایت داتک
بازدید کل : 553,372 | بازدید امروز : 30