logo jihad
logo jihad
چهارشنبه 24  اردیبهشت 1404
dividerآرشیو اخبارdividerدر سخنرانی علمی پژوهشگاه بررسی می‌شود:حذف موثر آلاینده‌های پساب کشاورزی با نانوفوتوکاتالیست‌ها
در سخنرانی علمی پژوهشگاه
بررسی می‌شود:حذف موثر آلاینده‌های پساب کشاورزی با نانوفوتوکاتالیست‌ها
در سخنرانی علمی پژوهشگاه بررسی می‌شود:حذف موثر آلاینده‌های پساب کشاورزی با نانوفوتوکاتالیست‌ها

 

در ادامه سلسله سخنرانی‌های  علمی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، نهم آبان ماه، عضو هیات علمی بخش نانو تکنولوژی پیرامون کاربرد نانوفوتوکاتالیست ها در حذف موثر آلاینده‌های پساب کشاورزی سخنرانی می‌کند.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، آمنه ناصری، دانش‌آموخته دکتری نانوفناوری پژوهشکده علوم و فناوری نانو دانشگاه صنعتی شریف و عضو هیات علمی بخش نانوفناوری پژوهشگاه  در این وبینار به معرفی روش فوتوکاتالیستی برای حذف انواع آلاینده‌ها از جمله آفتکشهای شیمیایی مرسوم از پساب کشاورزی خواهد پرداخت. علاوه بر این، اهمیت این فرایند، بازار جهانی آن و امکان صنعتی کردن آن مورد بحث قرار خواهد گرفت. در پایان هم به تعدادی از پروژه‌های سخنران که در دانشگاه انجام شده، اشاره خواهد شد.

 ورود سموم و آفتکشهای شیمیایی به پساب و زهاب آبیاری یکی از بزرگترین معضلات بخش کشاورزی است چرا که این آلاینده‌ها به منابع آبهای سطحی و زیرزمینی راه پیدا می‌کنند و حتی غلظت کم آنها، اثراتی منفی بر بدن انسان و محیط زیست آبزیان می گذارد. علاوه بر این، از پساب تصفیه شده می‌توان مجددا برای آبیاری گلخانه‌ها یا زمین‌های کشاورزی استفاده کرد تا گامی در جهت حل مشکل کم آبی در کشور برداشته شود.
 از بین روشهای مختلف مورد استفاده برای حذف آلاینده‌ها از پساب کشاورزی، فرایند فوتوکاتالیستی روشی معمول، آسان و مؤثر است که از مواد ازران، در دسترس و انرژی فراوان، پاک و تجدیدپذیر خورشید برای حذف آلاینده‌های آلی استفاده می‌کند. در این روش، مواد آلی سمی محلول در آب، مانند سموم کشاورزی در غلظتهای مختلف با استفاده از گونه‌های فعال اکسیژنی تولید شده توسط فوتوکاتالیست، تحت تابش نور، به مواد غیر سمی تخریب می‌شوند. 

علاقمندان به شرکت در این سخنرانی علمی که از ساعت ۱۱ تا ۱۲:۳۰ روز یکشنبه نهم آبان ماه ارائه می‌شود، می‌توانند به نشانی اینترنتی https://vc.areeo.ac.ir/ch/abriiroom2 مراجعه و با نام کاربری abrii2 و گذرواژه B2030 به جلسه وارد شوند.

 

 

1400-08-05
منبع : روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی

faq
©  تمامی حقوق برای پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی محفوظ است. طراحی شده توسط طراحی سایت داتک
بازدید کل : 536,855 | بازدید امروز : 7