![]() Please Wait |
![]() ارتقای عضو هیات علمی پژوهشگاه به رتبه استاد پژوهشی
دکتر مریم هاشمی، عضو هیات علمی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی به مرتبه استاد پژوهشی ارتقا یافت. دکتر مریم هاشمی در کنار تحقیقات گسترده کاربردی دارای بیش از 70 مقاله علمی - پژوهشی و h-index 26 می باشد.
هاشمی، تحصیلات دکتری خود را در سال ۱۳۸۹ در رشته مهندسی کشاورزی (علوم و صنایع غذایی با گرایش بیوتکنولوژی) در دانشگاه تهران به پایان برده و از سال ۱۳۸۴ در بخش تحقیقات بیوتکنولوژی میکروبی پژوهشگاه تحقیقات خود را در زمینه مهندسی فرآیندهای زیستی، تولید فرآورده های میکروبی و محصولات فراسودمند آغاز کرده است. وی هم اکنون سمت ریاست بخش تحقیقات بیوتکنولوژی میکروبی و معاونت پژوهشی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی را برعهده دارد. جداسازی، تعیین ویژگیها و بهینهسازی تولید زیست توده و أنواع متابولیتهای میکروبی، تولید محصولات با ارزش افزوده از پسماندهای کشاورزی و صنایع غذایی در سامانه های مختلف تخمیری، تولید انواع آنزیم های صنعتی، الیگوساکاریدها، پپتیدهای زیست فعال و رنگدانهها از زمینههای تحقیقاتی ایشان میباشد. دکتر هاشمی که از سال ۱۳۸۹ در زمینه بهرهبرداری از نانوفناوری با هدف کاهش ضایعات پس از برداشت محصولات کشاورزی فعالیت دارد، دستاوردهای متعددی از جمله دستیابی به سه دانش فنی در زمینه پوشش های خوراکی زیست فعال مبتنی بر فناوری نانو برای افزایش ماندگاری أنواع میوه و گوشت تازه و دانش فنی تولید آنزیمهای صنعتی ، انعقاد قرارداد همکاری پژوهشی و توسعه کاربردهای فناوری پلاسمای سرد در صنایع غذایی و کشاورزی، و امکان سنجی بهره برداری صنعتی از ماشین الات پلاسمای سرد جهت مهار فعالیت لیپولیتیکی و افزایش ماندگاری جوانه گندم (همکاری پژوهشی با ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، شرکت کاوش یاران فن پویا، و گروه صنعتی و پژوهشی فرهیختگان زرنام ) را در کارنامه پژوهشی خود دارد. هاشمی طی پنج سال اخیر راهنمایی و مشاوره ۱۴ دانشجوی دکتری و هفت پایان نامه کارشناسی ارشد را هم بر عهده داشته است .
1400-02-22
|
|
منبع : روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی |