logo jihad
logo jihad
چهارشنبه 24  اردیبهشت 1404
dividerآرشیو اخبارdividerسرپرست پژوهشکده متابولیت‌های ثانویه گیاهان زراعی و باغی منصوب شد
سرپرست پژوهشکده متابولیت‌های ثانویه گیاهان زراعی و باغی منصوب شد
سرپرست پژوهشکده متابولیت‌های ثانویه گیاهان زراعی و باغی منصوب شد

 

 

دکتر مرتضی ابراهیمی با حکم رئیس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی به سمت سرپرست پژوهشکده متابولیت‌های ثانویه گیاهان زراعی و باغی پژوهشگاه منصوب شد.

 

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در پی نایل شدن دکتر مرتضی خان احمدی، رئیس سابق پژوهشکده به افتخار بازنشستگی، دکتر ابراهیمی، عضو هیات علمی پژوهشکده به سمت سرپرست پژوهشکده منصوب شد.

دکتر نیراعظم خوش خلق سیما در مراسم تکریم دکتر خان احمدی و معارفه سرپرست جدید پژوهشکده با تبریک اعیاد ماه رجب خصوصا میلاد پربرکت مولای متقیان امیر مومنان علی (ع) و روز پدر و گرامیداشت یاد و خاطره سرداران سرافراز سپاه اسلام شهیدان باکری، همت، خرازی و خیل همرزمانشان  که  طی سالهای مختلف دفاع مقدس در اسفندماه به فیض عظیم شهادت نایل شدند، اظهار داشت: دکتر خان احمدی بیش از دو سال بود که درخواست بازنشستگی داشتند اما به اصرار اینجانب به کار ادامه دادند. تقدیر از تلاش های این برادر بزرگوار کمترین وظیفه ‌ای است که برعهده دارم و می دانم امروز با تمام وجود خدا را به واسطه واگذاری این مسوولیت به همکاری جوانتر و رفتن به عرصه تازه ای از تلاش و خدمت شاکر هستند.

رئیس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی خاطرنشان کرد: پژوهشکده اصفهان قبلا در حوزه‌های مختلف زیست فناوری کشاورزی فعالیت داشت که اکنون با برنامه‌ریزی صورت گرفته بر روی متابولیت‌های ثانویه گیاهان باغی و زراعی متمرکز شده است. در زمینه گیاهان دارویی هم با توجه به کمبود منابع آب و خاک زراعی در کشور مقرر شد که به جای صرف اراضی مساعد کشاورزی با کشت بافت این گیاهان، ماده مؤثره آنها را در فرمانتور تولید کنیم.

     خوش خلق سیما با تقدیر از موفقیت دکتر خان احمدی و همکارانش در تولید ریشه موئین در فرمانتور ابراز امیدواری کرد که دکتر ابراهیمی توسعه این تحقیقات و نهادینه کردن این فناوری را در پژوهشکده پیگیری کند.

وی همچنین از سرپرست پژوهشکده خواست ضمن جذب هیات علمی و نیروهای خلاق و نوآور  با راه اندازی مرکز رشد تخصصی زمینه تاسیس و حمایت از شرکتهای دانش بنیان را نیز فراهم کنند.

گفتنی است دکتر مرتضی ابراهیمی که متولد 1351 است، تحصیلات کارشناسی خود را در رشته مهندسی کشاورزی گرایش زراعت و اصلاح نباتات در دانشگاه مازندران به اتمام رسانیده و در سال 1381 موفق به دریافت مدرک کارشناسی ارشد در رشته اصلاح نباتات از دانشگاه زابل شده است. موضوع پایان نامه وی "بررسی تاثیر موتاژن فیزیکی کبالت 60 بر ایجاد تنوع بر روی کالوس های جنین زای سویا به منظور ارزیابی تحمل به تنش شوری لاین های حاصل" بود که تحقیقات آن را در مرکز تحقیقات کشاورزی-پزشکی هسته ای کرج به اتمام رسانده و پس از آن در سال 1382 همکاری خود را با بخش کشت بافت پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی ایران به صورت مامور در پژوهشکده در حال راه اندازی اصفهان آغاز کرد. طی سال های گذشته علاوه بر اجرای طرح های تحقیقاتی مختلف بر روی تکثیر گیاهان دارویی، با همکاری محققین پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاوررزی ایران در برنامه خودکفایی تولید هسته اولیه بذر سیب زمینی فعالیت کرده و به عنوان مسئول برنامه در استان اصفهان جهت آموزش نیروی انسانی و راه اندازی واحدهای خصوصی تولید کننده مینی تیوبر و نیز سالم سازی و تامین گیاهچه اولیه عاری از ویروس ارقام مختلف سیب زمینی انجام وظیفه کرده و می‌کند. وی در سال 1394 موفق به اخذ درجه دکتری از دانشگاه UPM کشور مالزی در رشته مهندسی ژنتیک و زیست شناسی مولکولی شد و طی سال های اخیر به اجرای پروژه های تحقیقاتی مرتبط با گیاهان دارویی در پژوهشکده متابولیت های ثانویه اصفهان اشتغال داشته است.

  

  

  

 

 

 

1399-12-04
منبع : روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی

faq
©  تمامی حقوق برای پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی محفوظ است. طراحی شده توسط طراحی سایت داتک
بازدید کل : 537,040 | بازدید امروز : 192