logo jihad
logo jihad
چهارشنبه 24  اردیبهشت 1404
dividerآرشیو اخبارdividerقائم مقام فناوری پژوهشگاه خبر داد: حمایت پژوهشگاه از تجاری‌‌سازی دستاوردهای تحقیقاتی محققان در قالب شرکت‌های اسپیناف
قائم مقام فناوری پژوهشگاه خبر داد:
حمایت پژوهشگاه از تجاری‌‌سازی دستاوردهای تحقیقاتی محققان در قالب شرکت‌های اسپیناف
قائم مقام فناوری پژوهشگاه خبر داد: حمایت پژوهشگاه از تجاری‌‌سازی دستاوردهای تحقیقاتی محققان در قالب شرکت‌های اسپیناف

 

قائم مقام نوآوری پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی از آمادگی و برنامه‌ریزی پژوهشگاه برای حمایت از تجاری‌‌سازی دستاوردهای تحقیقاتی محققان پژوهشگاه در قالب شرکت‌های اسپین‌آف ( spin-off) و همکاری شتابدهنده‌های تخصصی خبر داد.


به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در پی بازدید چندی پیش قائم مقام فناوری پژوهشگاه از مرکزنوآوری شریف که در راستای بررسی زمینه‌های همکاری مشترک و بهره‌گیری از تجارب مرکزنوآوری شریف در راه‌اندازی مراکز نوآوری تخصصی در پژوهشگاه صورت گرفت، معاون این مرکز در رأس هیأتی شامل مدیرعامل و مدیر تحقیق و توسعه شتابدهنده توانا  ۲۷ آبان از پژوهشگاه بازدید کردند. 

مهندس شمسایی - معاون مرکز نوآوری شریف - و مهندس آقائی و دکتر میرزائی - مدیر عامل و مدیر تحقیق و توسعه شتابدهنده دارو و مکمل توانا - از شتاب‌دهنده ‌های تخصصی مرکز نوآوری شریف - ضمن بازدید از بخش‌های مختلف تحقیقاتی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در نشستی با حضور دکتر حسینی سالکده، معاون پژوهشی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، دکتر آزادی، قائم مقام فناوری پژوهشگاه، دکتر هاشمی، رییس بخش تحقیقات بیوتکنولوژی میکروبی و دکتر مأمنی، رییس بخش تحقیقات نانوبیوتکنولوژی پژوهشگاه با زمینه‌های تحقیقاتی، دستاوردهای تحقیقاتی و طرح‌های در حال اجرای پژوهشگاه در حوزه‌های زیست فناوری میکروبی، نانوفناوری و دارویی آشنا شدند.
در ادامه مدیرعامل و مدیر تحقیق و توسعه شتابدهنده توانا هم گزارشی در خصوص زیرساخت‌ها، امکانات و برنامه‌ها و مدل‌های همکاری شتابدهنده ارائه کردند.  

 دکتر پژمان آزادی، قائم مقام فناوری پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در پایان این بازدید در خصوص زمینه‌هایی همکاری پژوهشگاه با شتابدهنده توانا و مباحث مطرح شده در این نشست گفت: شتابدهنده تخصصی توانا از اوایل امسال، فعالیت خود را در حوزه دارو، مکمل، واکسن و فرآورده های طبیعی آغاز کرده است. با توجه به زیرساخت‌ها و تجهیزات مناسب شتابدهنده از قبیل امکانات آزمایشگاهی، پایلوتی و اتاق های تمیز ساخت محصولات داروئی، زمینه‌های خوبی برای همکاری مشترک در زمینه تجاری‌‌سازی دانش فنی و دستاوردهای تحقیقاتی پژوهشگاه وجود دارد.
وی خاطرنشان کرد: در این نشست، پروپوزالی شامل زمینه‌های پیشنهادی همکاری‌های مشترک از سوی مدیران شتابدهنده ارائه شد که امیدواریم با ارزیابی آنها بتوانیم کار در یک یا دو زمینه را عملیاتی  کنیم. 
آزادی در پایان با اشاره به آمادگی پژوهشگاه برای حمایت از تجاری‌‌سازی دستاوردهای تحقیقاتی محققان این مجموعه در قابل شرکت‌های اسپین‌آف تاکید کرد: دستاوردهای پژوهشی متنوعی با سطوح بلوغ فناوری (TRL) مختلف در بخش ‌های مختلف پژوهشگاه وجود دارد که امیدواریم با همکاری شتابدهنده توانا بتوانیم در قالب سرمایه‌گذاری ریسک پذیر آنها را به مرحله تولید برسانیم. 

ابتدای این بازدید در نشستی با مهندس شادمانی و مهندس شمسائی، مدیر و معاون این مرکز در خصوص مدل‌های فعالیت مرکز و نحوه تعامل آن با شرکت‌ها و همچنین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بحث و تبادل نظر کرد.

ایستگاه نوآوری شریف از جمله مراکز نوآوری کشور است که از مردادماه 97 با هدف ایجاد بستری برای استقرار شرکتهای نوپا، استارت آپ ها، شتابدهنده‌ها، صندوق های پژوهش و فناوری و دیگر مجموعه‌های فعال در زیست بوم فناورانه کشور با مساحتی بالغ بر ۲۷ هزار متر مربع راه‌اندازی شده است. 

این مجموعه شامل یک صندوق پژوهش و فناوری، شش شتابدهنده، دو مرکز نوآوری، 52 شرکت، پنج فضای کاری مشترک و امکاناتی نظیر مشاوران حقوقی و مالی، اینترنت نامحدود و فضای ورزشی و رفاهی برخوردار است. 

دکتر آزادی اظهار داشت: پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی درصدد است به منظور حمایت از شرکتهای نوپا و استارت آپ های حوزه زیست فناوری کشاورزی، مراکز نواوری تخصصی راه‌اندازی کند و در این راستا بازدیدهایی را از مراکز نوآوری موفق کشور در دستور کار قرار داده است.
وی خاطرنشان کرد: در بازدید روز سه شنبه ضمن آشنایی با فعالیت‌های ایستگاه نوآوری شریف و بازدید از امکانات و بخش‌های مختلف آن نشستی هم با مهندس آقائی، مدیر شتاب‌دهنده تخصصی توانا از مجموعه‌های مستقر در مرکز داشتیم. 

آزادی تصریح کرد: این شتابدهنده تخصصی دارو و مکمل از اوایل سال ۱۳۹۹ فعالیت خود را در حوزه دارو، مکمل، واکسن و فرآورده های طبیعی آغاز کرده است. با توجه به این که شتاب دهنده  توانا از امکانات مختلف آزمایشگاهی، پایلوتی و اتاق های تمیز ساخت محصولات داروئی برخوردار است، زمینه خوبی برای همکاری مشترک بین این ایستگاه و پژوهشگاه وجود دارد؛ لذا مدیران این مجموعه هم بازدیدی از پژوهشگاه داشتند که طی آن زمینه‌های همکاری‌های مشترک فیمابین بررسی شد.

 

  

  

  

  

  

  

 

عکس: حسن سمیعی

خبر: علی شمس

1399-09-01
منبع : روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی

faq
©  تمامی حقوق برای پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی محفوظ است. طراحی شده توسط طراحی سایت داتک
بازدید کل : 537,047 | بازدید امروز : 199