![]() Please Wait |
![]() بازدید از واحد بزرگ تولید مواد اولیه صنایع غذایی
رئیس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در راس هیاتی شامل قائم مقام فناوری، مدیران و اعضای هیات علمی برخی از بخشهای تحقیقاتی پژوهشگاه در بازدید از واحد فرایند بیوتکنولوژی «گروه صنعتی پارس استا » زمینههای انتقال فناوری و همکاریهای تحقیقاتی با این واحد صنعتی بخش خصوصی را بررسی کردند.
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، در ابتدای این بازدید، دکتر پرویز جهانگیری، موسس و مدیر این مجموعه تولیدی توضیحاتی در خصوص تاریخچه و فعالیتهای شرکت ارائه داد. گروه صنعتی پارس استا به اهتمام دکتر پرویز چهانگیری بیش از 30 سال است که فعالیت خود را در صنعت غذا آغاز نموده است. وی خاطرنشان کرد: این مجموعه در سال 68 با هدف تولید کاملا بهداشتی و مکانیزه نشاسته و گلوکز گندم، نخستین کارخانه فرآیند نشاسته کشور را راه اندازی کرد که با بهره گیری از تجربیات این شرکت معتاقبا حدود 40 واحد تولیدی دیگر در صنعت نشاسته شکل گرفت. این شرکت همچنین در زمینه تولید و تامین مواد اولیه صنایع غذایی بر پایه مشتقات نشاسته از جمله تولید مالتودکسترین برای نخستین بار در کشور، تولید رنگها و طعم دهندههای خوراکی، رنگهای صد درصد طبیعی و انواع افزودنیهای صنایع غذایی فعالیت دارد. وی با اشاره به برخی از مشکلات موجود در روند کسب مجوز و تولید صنعتی این قبیل محصولات در کشور گفت: با وجود دامپینگ شدید شرکتهای چینی توانستهایم با تولید مالتودکسترین از نشاسته ذرت علاوه بر رفع نیاز داخلی صادرات این ماده اولیه مهم به منطقه را نیز برنامهریزی کنیم. در ادامه، دکتر خوش خلق سیما، رئیس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی با اشاره به دستاوردها و توانمندیهای تحقیقاتی پژوهشگران پژوهشگاه در بخشهای مختلف، آمادگی پژوهشگاه را برای همکاری در امور تحقیق و توسعه و تامین فناوریهای مورد نیاز اعلام کرد.
عکس : حسن سمیعی خبر : علی شمس 1399-06-19
|
|
منبع : روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی |