logo jihad
logo jihad
پنج شنبه 25  اردیبهشت 1404
dividerآرشیو اخبارdividerبازدید رییس مرکز انتقال فناوری آسیا و اقیانوسیه(96/1/22)
بازدید رییس مرکز انتقال فناوری آسیا و اقیانوسیه(96/1/22)
بازدید رییس مرکز انتقال فناوری آسیا و اقیانوسیه(96/1/22)

بازدید رییس مرکز انتقال فناوری آسیا و اقیانوسیه از پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی

رییس مرکز انتقال فناوری آسیا و اقیانوسیه که به دعوت وزارت علوم به ایران سفر کرده صبح امروز با حضور در پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی ضمن بازدید از بخش های مختلف و آشنایی با توانمندی‌ها و دستاوردهای پژوهشکده در خصوص راهبردهای تبادل فناوری بین پژوهشکده، بخش کشاورزی، شرکت‌های خصوصی و  مراکز داخلی و خارجی بحث و تبادل نظر کرد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی، دکتر قاسم حسینی سالکده، معاون پژوهشی پژوهشکده در این دیدار ضمن معرفی مدیریتهای مختلف پژوهشکده، گزارشی در خصوص ظرفیت‌ها، توانمندی‌ها و زمینه‌های فعالیت پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی  ارائه داد.

همچنین دکتر پژمان آزادی، مسوول راه اندازی معاونت فناوری پژوهشکده نظر دکتر میشیکو انوموتو، رییس مرکز انتقال فناوری آسیا و اقیانوسیه (APCTT) را در خصوص مدل و راهبردهای پیشنهادی برای گسترش ارتباط پژوهشکده با بخش خصوصی و مبادله فناوری با مراکز داخلی و خارجی و همچنین  راهکارهای انتخاب پروژه های قابل تجاری سازی  جویا شد.

دکتر انوموتو در نشست خود با معاونان و مدیران پژوهشکده با تاکید بر اهمیت راهبردی فناوری های زیستی در فائق آمدن بر بحران غذا در دنیا، پیشرفتهای دو دهه اخیر جمهوری اسلامی ایران در این حوزه و سایر شاخه های علم و فناوری را که به رغم تحریم‌های شدید غرب حاصل شده ستود.

رییس مرکز انتقال فناوری آسیا و اقیانوسیه توجه به مقوله تجاری سازی را از ماموریتهای اصلی مراکز پژوهشی و فناوری عنوان کرد و گفت: موسساتی مثل پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی در صورتی که با ایجاد ساختارهایی مشخص، ابتدا نیازهای کشاورزی کشور را شناسایی کنند و سپس پروژه های تحقیقاتی خود را براساس این نیازها تعریف کنند مشکلی برای تجاری سازی دستاوردهای خود نخواهند داشت.

وی  با اشاره به تجربه صنعت تلفن ژاپن بر ضرورت نیازسنجی و توجه به ملزومات بازار جهانی تاکید کرد و گفت: براساس چنین نگرشی است که  صنعت  تلفن ژاپن با این که نتوانسته بازار این محصومل در دنیا را در اختیار بگیرد ولی جایگاهی پیدا کرده که می تواند استانداردهای این حوزه را تعیین کند.

گفتنی است، مرکز انتقال تکنولوژی آسیا و اقیانوسیه (APCTT) که مقر آن در شهر دهلی نو هند است در سال 1977 توسط کمیسیون اقتصادی اجتماعی سازمان ملل متحد (اسکاپ) هند تاسیس شده است. این مرکز به عنوان یک سازمان منطقه ای در نظام ملل متحد، تحت هدایت اسکاپ در زمینه واسطه گری تکنولوژی در سطح کشورهای منطقه فعالیت دارد. این مرکز به دنبال شناسایی عرضه کنندگان وتقاضاکنندگان تکنولوژی است و یکی از فعال ترین نهادهای انتقال تکنولوژی در منطقه آسیا و اقیانوسیه محسوب می شود.

سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران وابسته به وزارت علوم ، محور ملی و ارتباطی ایران با مرکز انتقال فناوری آسیا و اقیانوسیه است.

1396-01-21
منبع : اداره روابط عمومی و ترویج یافته ها

faq
©  تمامی حقوق برای پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی محفوظ است. طراحی شده توسط طراحی سایت داتک
بازدید کل : 537,215 | بازدید امروز : 43