رییس بخش فیزیولوژی ملکولی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی اعلام کرد:
آمادگی پژوهشگاه برای ایجاد زنجیره کامل ارزش سورگوم و ارزن و گرس های علوفه ا
رییس بخش فیزیولوژی ملکولی پژوهشگاه بیوتکنولوژِی کشاورزی با تاکید بر همکاری و ارتباط نزدیک بخش فیزیولوژی مولکولی با موسسات پژوهشی و متقاضیان فناوری اعلام کرد: علاوه بر تعامل و همکاری مناسب در حوزه هایی مثل ایجاد ارزش افزوده از جلبک، تولید رنگدانه های طبیعی و ... با موسسات و سازمان های ذی ربط ، آمادگی داریم برای ایجاد زنجیره کامل ارزش سورگوم و ارزن و گرس های علوفه ای هم با متقاضیان همکاری داریم.
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، دکتر بابک ناخدا که در جریان بازدید و نشست دوره ای دکتر خوش خلق سیما، رییس پژوهشگاه در جمع اعضای هیات علمی، کارشناسان و محققان بخش فیزیولوژی ملکولی پژوهشگاه سخن می گفت خاطرنشان کرد: این بخش ارتباط خوبی با سازمان ها و شرکتهای خصوصی و مجتمع های بزرگ کشت و صنعت کشور برای واگذاری فناوری هایی مثل تولید گیاهان علوفه ای جایگزین دارد و بیشتر طرح های تحقیقاتی اعضای هیات علمی بخش متقاضیانی را در بخش خصوصی یا سازمان های ذی ربط دولتی جلب کرده است.
وی با اشاره به گرایش فزاینده جامعه و به تبع آن صنعت کشور به سمت محصولات سالم از جمله استفاده از رنگ های طبیعی گفت: در این راستا تلاش های خوبی در بخش در حال انجام است و کارهای مشترکی هم در زمینه ایجاد ارزش افزوده از میکروجلبک ها با موسسه شیلات داریم.
ناخدا با اشاره به تاکید وزارت جهاد کشاورزی بر همکاری موسسات تحقیقاتی زیر مجموعه سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی اظهار داشت: بخش فیزیولوژی مولکولی تلاش کرده بیشترین تعامل و همکاری را با موسسات پژوهشی تابعه سازمان داشته باشد و در این ارتباط در حال تدوین سه پروپوزال همکاری مشترک در زمینه برنج و علوفه با موسسه تحقیقات دیم و همچنین همکاری پژوهشی با پژوهشکده حفاظت خاک و آبخیزداری و موسسه تحقیقات علوم دامی هستیم.
دکتر خوش خلق سیما هم در این جلسه پس از استماع گزارش و نظرات اعضای هیات علمی و محققان بخش بر ضرورت هم افزایی ظرفیتها و ارائه دیدگاه های جدید و خلاقانه به منظور صرفه جویی و ارتقای بهره وری فعالیتها خصوصا در شرایط سخت تحریم ها تاکید کرد: امروز با فشارها و تحریمهای شدیدی که به کشور اعمال می شود در شرایطی مشابه جنگ قرار داریم و در عین حال با همه سختی ها و محدودیتهایی که به همه وارد می شود با صبر و استقامت از عزت ایران و ایرانی دفاع می کنیم. برای عبور از این سختی ها همه باید یکپارچه شویم و با شناسایی دقیق اولویت ها و استفاده از خلاقیت و نوآوری خود هزینه ها را به حداقل ممکن کاهش دهیم.

مورخ: 16-06-98