کشت و صنعت جوین با امضای تفاهم نامه ای با پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در تجاری سازی و انتقال فناوری های مختلف از جمله تولید لاین های فلفل دلمه ای و خیار با پژوهشگاه همکاری می کند.
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی براساس تفاهم نامه همکاری های مشترک علمی پژوهشی، تجاری سازی و انتقال فناوری که 9 مردادماه 98 به امضای طرفین رسید شرکت کشت و صنعت جوین و پژوهشگاه در زمینه تجاری سازی لاین های دابل هاپلوئید تولید شده در فلفل دلمه ای و در ادامه، انتقال دانش فنی تولید لاین های فلفل دلمه ای و خیار و نیز افزایش تولید گوشت گوسفند با انتقال ژن میواستاتین و کالپیج به روش های به نژادی کلاسیک و انتخاب مولکولی همکاری می کنند.
آزمایشات مزرعه ای بررسی تاثیر قارچ اندوفایت جهت ارزیابی افزایش تولید و مقاومت گیاهان به تنش های زنده و غیرزنده و به نژادی سورگوم و انواع ارزن های دانه ریز و مرواریدی از دیگر زمینه های همکاری پژوهشگاه و کشت و صنعت جوین است.