logo jihad
logo jihad
جمعه 03 مرداد 1404
dividerآرشیو اخبارdividerبازدید مسئولان سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری رشت از پژوهشکده بیوتکنولوژی جانوری
بازدید مسئولان سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری رشت از پژوهشکده بیوتکنولوژی جانوری
بازدید مسئولان سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری رشت از پژوهشکده بیوتکنولوژی جانوری

بازدید مسئولان سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری رشت از پژوهشکده بیوتکنولوژی جانوری 

مسئولان سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری رشت، به دعوت پژوهشکده بیوتکنولوژی جانوری کشور، روز سه شنبه، 20 شهریورماه 97، از این پژوهشکده بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، به نقل از پژوهشکده بیوتکنولوژی جانوری رشت، در آغاز این نشست که به منظور معرفی یکی از دستاوردهای پژوهشکده در حوزه علوم گیاهی انجام شد، دکتر مجید متقی طلب، رئیس پژوهشکده بیوتکنولوژی جانوری با اشاره به فعالیت های این پژوهشکده و پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، توانایی ها و ظرفیت های تخصصی آنها، این نشست را گامی مقدماتی برای کاربردی شدن بخشی از فعالیت های پژوهشی پژوهشکده دانست.

وی ضمن اشاره به آمادگی برای مذاکره و گفتگو و عقد قرارداد، اعلام کرد: پژوهشکده بیوتکنولوژی جانوری، آماده شنیدن مشکلات شهری بوده و کمک به کاهش یا حل آنهاست و  در این زمینه، می تواند هم از توانایی های خود و هم امکانات پژوهشگاه و حتی بخش های دیگر کشوری یا بین المللی بهره مند شود.

وی با اشاره به اینکه اگر ارتباط میان دستگاه های اجرایی یا مراکز پژوهشی برقرار باشد، سود آن به مردم کشور خواهد رسید، گفت: نتیجه چنین ارتباطی ایجاد ساختار برد - برد، دیده شدن کارهای علمی و پژوهشی در درون کشور و ارتقای توانمندی ها و قدرت رقابت در سطح جهانی دانست.

مهندس محجوب، رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری رشت نیز در این نشست با تشکر از دعوت دکتر متقی طلب، ابراز امیدواری و علاقه کرد که همکاری میان آن سازمان با پژوهشکده بیوتکنولوژی جانوری، در راستای گسترش فعالیت های علمی و فنی برقرار شود.

در ادامه این نشست، دکتر اسد اسدی آبکنار، عضو هیات علمی پژوهشکده بیوتکنولوژی جانوری، در بخش کشت بافت گیاهی، در قالب پاورپوینت درباره درخت زینتی ساپیوم توضیحاتی ارائه و پیشنهادهایی در زمینه به کارگیری این گیاه در شهر رشت و مناطق دیگر استان مطرح کرد.

دکتر کاوه، مشاور عالی سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری رشت نیز در سخنانی با اشاره به اینکه پیشنهاد بکارگیری این درخت از سوی پژوهشکده، بسیار ارزنده بوده و می تواند مورد استقبال قرار گیرد، در قدم اول خواهان بررسی مسائلی همچون، آفات و بیماری های مشترک این درخت، مهاجم نبودن، داشتن گواهینامه از مراجع معتبر،بررسی داشتن سیستم ریشه ای مناسب، تحمل حداقل درجه حرارت و تنش آبی آن شد.

وی در ادامه پیشنهاد تنظیم یک پروپوزال مشترک برای معرفی این درخت و همچنین ایجاد فضایی برای پایلوت آن و یا کاشت درخت به صورت تکی را مطرح کرد. وی همچنین با ارائه پیشنهادهای دیگری بویژه در مورد گونه های گیاهی و جانوری در معرض خطر و همچنین گونه های گیاهی مقاوم به آلاینده های شهری و یا موردنیاز سازمان متبوع خود، خواهان استفاده از توانمندی های پژوهشکده در این زمینه شد و ابراز آمادگی کرد که همکاری های بیشتر و بزرگ تری میان آن سازمان و پژوهشکده بیوتکنولوژی به انجام برسد.

بازدید از درخت ساپیوم که توسط آقای دکتر اسدی، به صورت تک نمونه در محوطه پژوهشکده کاشته شده بود، پایان بخش این نشست مشترک بود.

 

1397-06-21
منبع : اداره روابط عمومی و ترویج یافته ها

faq
©  تمامی حقوق برای پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی محفوظ است. طراحی شده توسط طراحی سایت داتک
بازدید کل : 553,367 | بازدید امروز : 25