![]() Please Wait |
![]() دوره «راهاندازی کسب و کار تولید کودهای زیستی» برگزار شد
دوره «راهاندازی کسب و کار از آزمایشگاه میکروبشناسی تا کارخانه تولید کودهای زیستی»، ۸ و ۹ اردیبهشت ماه به صورت آنلاین و حضوری در پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی برگزار شد. به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، مدرسان این دوره که نخستین همکاری بین آکادمی مهارت دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران و پژوهشگاه است، اکرم صادقی، دانشیار پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی و هلن پورمظاهری، عضو هیئت علمی دانشگاه و مدیرعامل شرکت دانش بنیان بود. دانش پذیران در روز اول کارگاه با تدریس پورمظاهری با ساخت انواع محیطهای کشت میکروبی، انجام استریلیزاسیون آزمایشگاهی و کشتهای میکروبی، نحوه تشخیص انواع کلنیهای میکروبی و کنترل کیفی و کالیبراسیون لوپ میکروبشناسی به روش رنگ سنجی، تهیه لام مستقیم از نمونه و کلنیهای باکتری و رنگ آمیزی گرم، جداول و چارتهای تشخیص باکتریهای گرم مثبت و منفی، انجام آزمون حساسیت میکروبی به روش استاندارد، مستندسازی و کنترل کیفی در آزمایشگاه میکروبشناسی آشنا شدند. روز دوم دوره با تدریس صادقی به آشنایی با انواع کودهای زیستی، تهیه(جداسازی، شناسایی و ارزیابی میکروبها) و تولید ( آزمایشگاهی، نیمه انبوه و انبوه) یک کود زیستی جدید، معرفی مراجع قانونی و مراحل ثبت یک کود زیستی جدید و پرسش و پاسخ اختصاص داشت. در بعد از ظهر هر روز هم مباحث تئوری ارائه شده در نشست صبح به صورت عملی در بخش بیوتکنولوژی میکروبی پژوهشگاه ارائه شد. آکادمی مهارت دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران و پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی به دنبال برگزاری این دوره که با توجه به ظرفیت محدود با حدود ۲۸ نفر از فارغالتحصیلان رشتههای مرتبط از جمله مدیران عامل سه شرکت خصوصی تولیدکننده نهادههای کشاورزی برگزار شد، برگزاری مشترک ۲۹ کارگاه تخصصی و فوق تخصصی دیگر در سال جاری را نیز در دستورکار خود دارند.
1403-02-12
|
|