logo jihad
logo jihad
شنبه 27  اردیبهشت 1404
dividerآرشیو اخبارdividerتاکید بر توسعه «لب میتینگ ها» برای موفقیت پژوهشگران ایرانی
تاکید بر توسعه «لب میتینگ ها» برای موفقیت پژوهشگران ایرانی
تاکید بر توسعه «لب میتینگ ها» برای موفقیت پژوهشگران ایرانی

تاکید بر توسعه «لب میتینگ ها» برای موفقیت پژوهشگران ایرانی

رئیس پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی با بیان اینکه «لب میتینگ ها» در همه جای دنیا وجود دارد و یکی از رموز موفقیت کشورهای پیشرفته دنیا در حوزه های تحقیقاتی خصوصا آزمایشگاهی همین موضوع است، بر توسعه لب میتینگ ها در پژوهشکده برای رفع مشکلات و چالش های علمی تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی، دکتر نیراعظم خوش خلق سیما در نشست صمیمانه با اعضای هیئت علمی، کارشناسان و دانشجویان بخش زیست شناسی سامانه ها که 23 مهرماه 96 در محل آزمایشگاه این بخش برگزار شد،گفت: خروجی فعالیت های تحقیقاتی ما در سه عامل مقاله impactدار، دانش فنی محصول و دانش قابل ترویج خلاصه می شود و زمانی موفق هستیم که حداقل یکی از این سه فاکتور را داشته باشیم.

وی با بیان اینکه بوروکراسی های اداری در بخش های علمی و تحقیقاتی باید برداشته شود، گفت: روسای بخش ها باید مشکلات، درخواست ها و مسائل مربوط به هر بخش را پیگیری و تجهیزات و امکانات لازم را  از طریق کمیته تجهیز که مسئول خرید تمام تجهیزات آزمایشگاهی است، فراهم نمایند.

خوش خلق سیما همچنین با تاکید بر اینکه روال خریدها باید سریع تر صورت گیرد، اظهار داشت: ما برای تامین اعتبارات مشکلی نداریم و نباید طرح ها و پروژه های تحقیقاتی با این توجیه، معطل بماند.

رئیس پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی همچنین تصریح کرد: همگی ما اعم از اعضای هیات علمی، کارشناسان، محققان و دانشجویان نیازمند آموزش هستیم. همچنین علاوه بر اعضای هیات علمی پژوهشکده، کارشناسان نیز باید در سمینارهای ملی و بین المللی شرکت کنند.

وی با بیان اینکه ما برای توانمندسازی خودمان ورک شاپ بین المللی برگزار می کنیم و دانشجویان هر استاد می توانند با پرداخت هزینه در آن شرکت کنند، افزود: در آینده نزدیک، گرنت های پژوهشی را برای اعضای هیات علمی فعال خواهیم کرد. ما همچنین برای تشویق بیشتر دانشجویان به منظور توسعه فعالیت های پژوهشی، حق التحقیق درنظرگرفته ایم و انتظار داریم که طرح ها و پروژه ها، افزایش یابد.

در این جلسه، همچنین دکتر محمدرضا غفاری، رئیس بخش زیست شناسی سامانه ها در پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی، با تشریح اقدامات انجام شده اظهار داشت: حضور و مشارکت موثر همکاران این بخش در سمینارهای علمی خارج از کشور حائز اهمیت است. در همین رابطه در شش ماه نخست سال جاری، سه نفر از همکاران در سه کنفرانس بین المللی معتبر در آلمان، ایتالیا و مالزی شرکت کردند که نسبت به سال گذشته که فقط یک نفر شرکت کرده بود، روند رو به رشدی را نشان می دهد.

وی با بیان اینکه تا کنون از سوی دانشجویان، برای حضور در کنفرانس های بین المللی خارج از کشور، درخواستی به ما ارائه نشده، اظهار امیدواری کرد که دانشجویان و کارشناسان علاوه بر حضور در کنفرانس های داخلی، در آینده در سمینارهای بین المللی نیز شرکت نمایند. غفاری همچنین از ارتقای سیستم برنامه نویسی برای بخش زیست شناسی سامانه ها از هفته آینده خبر داد.

در این جلسه، علاوه بر دکتر غفاری به عنوان رئیس بخش، اعضای هیئت علمی بخش زیست شناسی سامانه ها شامل دکتر مهرشاد زین العابدینی، دکتر شهره آریایی نژاد، دکتر زهرا شُبَر، و نیز کارشناسان و دانشجویان، نظرات و دیدگاه های خود را درباره مشکلات و مسائل موجود، با رئیس پژوهشکده در میان گذاشتند.

 

1396-07-23
منبع : اداره روابط عمومی و ترویج یافته ها

faq
©  تمامی حقوق برای پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی محفوظ است. طراحی شده توسط طراحی سایت داتک
بازدید کل : 537,492 | بازدید امروز : 64