سرپرست پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی:
پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی به پژوهشگاه فناوری های نوین کشاورزی ارتقا خواهد یافت.
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، محسن مردی که در بازدید روح الله دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و خیام نکوئی، معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی (تات) سخن میگفت با بیان این که نیروی انسانی متخصص، زیرساخت ، تجربیات و دستاوردهای ارزشمند پژوهشگاه همواره در راستای نیازهای بخش تولید بوده است و هم اکنون ضروری است فناوری های نوین دیگری مانند نانوتکنولوژی،کلان داده، هوش مصنوعی برای امکان تحقق حکمرانی کشاورزی دانش بنیان در بخش کشاورزی توسعه و نهادینه شود، اضافه کرد: در این راستا پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی با ایجاد پژوهشکدهای نانوتکنولوژی، کلان داده و هوش مصنوعی و ایجاد مرکز نوآوری فناوری های نوین کشاورزی و توسعه زیست بوم فناوری های نوین کشاورزی تبدیل به پژوهشگاه فناوری های نوین کشاورزی خواهد شد.
محسن مردی مشاور عالی سازمان تات در ادامه گفت: سالانه ٤/٦ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید میشود و این محصول رتبه دوم در سبد غذایی مصرفی را به خود اختصاص داده است و در حال حاضر ٩٠ درصد هستههای اولیه بذور سیب زمینی کشور در پژوهشگاه و ٢١ شرکت همکار تولید می شود.
ایشان خاطرنشان کرد: پژوهشگاه با دارا بودن آزمایشگاه های ملی مرجع سالانه بیش از ١٢ میلیون تن محصولات وارداتی را از جنبه های مختلف مورد بررسی و پایش قرار می دهد و نقش کلیدی در تضمین امنیت سلامت غذایی کشور دارد.




